Terapeuter
HomeHva er hypnoseTerapeuterTerapiformerKurs og foredragNyttige linkerSelvhypnoseKontaktinfo.

 

 

 

Tanvir Ul Hassan Avansert Hypnoterapeut-MAEPH

 

E-mail: tanvir@alphaterapi.no

tlf. 91 51 12 31

           Timebestilling:         Tirsdag og torsdag

Referanser:

Årets forbilde 2007

 

Fagfelt :

Barn og ungdomsterapiRøykslutt, vektreduskjon, idrett og sportsprestasjoner,,marihuanaavhengighet, stamming, rødming, angst og fobier, sceneskrekk,sosialangst, sjalusi, sinne og familieterapi

Hei

Jeg har brukt hypnoterapi i flere år med stor suksess. Jeg tror på bevis basert  på forskning  og bruker kun  teknikker som er klinisk validert og vist seg å fungere. Mine sterke sider som terapeut er  å bruke metaforer kombinert med  kognitiv terapi samt avansert hypnose og NLP.

 

Den vanligste årsaken  til at folk oppsøker en  hypnoterapeut er for å slutte å røyke eller bli kvitt en uvane som styrer livet deres. Det kan være alt fra vektreduksjon, angst, anoreksi,stamming, utbrenthet, osv. I hovedsak bruker  jeg  hypnose men det er mange veier til riktig resultat. Jeg behandler hver person som en unik person med en unik historie, slik at hver økt er nøye utformet for å passe til dine individuelle behov.

Den mest effektive tilnærmingen kan kombinere en eller flere behandlinger med bruk av  hypnose, metaforer, NLP eller ren rådgiving når det trengs. Noen mennesker føler seg mer komfortable med en tilnærming framfor en annen, og noen problemer er enkle å løse ved hjelp av en bestemt terapi stil.

Målet er å finne den riktige måten å hjelpe deg å få det livet du ønsker

Jeg ser frem til å møte deg :)

MVH Tanvir Ul Hassan

 

 

Tone Olsen Husø                DHT- NLP-Coach og EFT

 

 

E-mail: tone@alphaterapi.no

tlf: 94 82 37 00

mandag fra klokken

16.00 - 21.00

 

 

 

Fagfelt:

·         Økt selvtillit og mestring

·         Endring av uvaner: Vektreduksjon, sukkeravhengighet, sjokoladeavhengighet, røykeslutt,

·         Frigjøring av begrensende emosjoner: Indre kritiker, frykt/angst/fobier, sinne, bitterhet, m.m.

·        Økt kreativitet

·         Annen personlig utvikling

Litt om meg:

Jeg er opprinnelig utdannet siviløkonom og har i mer enn 10 år arbeidet som rådgiver og coach for å støtte ledere, medarbeidere og organisasjoner i endring. Denne erfaringen har ført meg stadig videre på søken etter de mest effektive metodene for å skape de forandringer mine klienter ønsker å oppnå.  Jeg har erfart at ønskede endringer og opplevelsen av mestring oppstår når man forløser indre spenninger og ”miskommunikasjon” som har oppstått i samspillet mellom sinn, emosjoner og kropp, samtidig som man styrker selvtillit gjennom å gjenopprette kontakten med ens egen indre kraft og styrke.  Det finnes i dag flere effektive teknikker som kan gjenopprette balanse og kommunikasjonsflyt mellom kropp, sinn og følelser.  Når vonde følelser forløses, frigjøres mye energi som kan kanaliseres til de områder i livet vi ønsker utvikling på – enten det er praktiske endringer vi vil ha i livet, eller å styrke vårt eget indre ytterligere.

Teknikker:

Mennesker er ulike og kan trenge ulike innfallsvinkler eller kombinasjoner av teknikker for å oppnå resultat. Jeg er utdannet Hypnoterapeut, Voice Dialogue Facilitator, NLP Practitioner, NLP Coach, Adferdscoach, samt innen EFT (Emotional Freedom Technique). Jeg er også utdannet yogalærer og underviser i yoga.

Jeg ser frem til å treffe deg, og gleder meg til å være en medskaper - sammen med deg - til å skape endringer i livet ditt.

Hilsen Tone 

 

 

[Home][Hva er hypnose][Terapeuter][Terapiformer][Kurs og foredrag][Nyttige linker][Selvhypnose][Kontaktinfo.]

Copyright (c) 2009 alphaterapi og alphahypnose. All rights reserved.

tanvir@alphaterapi.no