Kurs og foredrag
HomeHva er hypnoseTerapeuterTerapiformerKurs og foredragNyttige linkerSelvhypnoseKontaktinfo.

construction_18.gif

 

Kurs

Påmelding eller informasjon om våre  motivasjonskurs og foredrag, ta kontakt på tlf 91 51 12 31 eller send mail post@alphaterapi.no

Ta kontroll over følelsene dine

Oslo 17 -19.april 2009

fre. klokken 16.00 -21.00

Lør.  kl.09.00 -17.00

Søn.klokken 09.00-17.00

 

 

Pris : 2700,-

Påmelding: klikk her

 

 

 

Dette blir den beste helgen du har hatt på veldig lenge! Du skal vite følgende: Du har allerede alle de egenskaper, kunnskaper og ferdigheter du trenger for å lykkes bedre i livet ditt - og i denne helgen lar du deg selv ta tilbake kontrollen over livet ditt, og begynne å få til de tingene du ønsker deg.

Helgen er fyllt av spennende personlig utvikling med hypnose, selvhypnose, gruppearbeider og egenjobbing. Vi har samlet sammen de aller mest virkningsfulle teknikkene for personlig utvikling, og presenterer de i et format som virkelig får deg til å ville bruke dem ! De viktigste tingene vi jobber med denne helgen er:

  • Alle følelser er gode - de er signaler
  • Depresjon og frustrasjon er unødvendig !
  • Hvilke behov er udekket ved hvilke følelser
  • Hvordan sjekke om det stemmer
  • Selvhypnose og hypnose
  • Gjennomføringsevne som varer
  • Prestasjoner etter behov

Verktøyene vil være basert på Gestalt psykologi og Hypnoterapi, og du vil etter kurset bruke de viktigste verktøyene selv. Vi baserer kurset på en virkelighetsoppfatning som ikke legger ansvaret for ditt liv hos andre mennesker eller krefter utenfor deg selv - men vi putter både kontrollen og ansvaret der det hører hjemme: i dine egne hender. Denne helgen handler ikke om å tro, håpe eller å prøve, men å faktisk gjennomføre tingene du ønsker slik at du blir mer av det du er !

 

 

 

Workshop

Loven om tiltrekning

Sted:Trondheimsveien 174 .0570 Oslo

Torsdag fra kl.17.00 -21.00

Dato: ikke fastsatt

 

Har du hørt om "the secret" ? eller "loven om tilrekning"? De siste årene har det vært en bølge av Secret hysteriet og svært mange prøver å følge loven uten resultat. Hvorfor oppnår de ikke sine mål med å bruke loven om tiltrekning ? Hva gjør de galt ? Hvordan kan man oppnå sine mål og hvordan virker loven om tiltrekning ?

Vær med på workshopen og lær deg å bruke loven om tiltrekning.

 

           Påmelding eller informasjon om våre motivasjonskurs og foredrag, ta kontakt på tlf 91 51 12 31 eller send mail                                                                                                 post@alphaterapi.no

 

Dagskurs i selvhypnose

med fritt valg av tema.

Sted: Trondheimsveien 174-0570 Oslo

Hver siste Torsdag i mnd.

klokken 17.00-20.00

Pris. 1000,-

Hver siste torsdag i måneden har du mulighet til å lære selvhypnose .Det er fullt mulig å komme med spesifikke temaer på problemstillinger hvor du vil få faglig veiledning med konkrete råd og tips.

Kurset anbefales :)

 

 

 

 

 

Kurs og Workshop for Hypnoterapeuter

 

Lørdag 09.00-15.00Søndag 09.00-15.00

 

Deltakerne må ta med skrivesaker eller en laptop

 

 

kurset settes opp i slutten av August 2009

 

 

En god pretalk

Jeg har oppdaget at svært mange hypnoterapeuter sliter med å gjøre en god pretalk, denne helgen vil du lære deg om hvordan gjøre en god pretalk og finne det eksakte behovet for dine klienter. En pretalk vil gi deg et grunnlag for å utforme en god script.

Hvordan lage en god script?

Det sies at de fleste "proffe" Hypnoterapeuter ikke  bruker script. Jeg vil alikevel anbefale å gjøre det. F.eks.En skuespiller må alltid forholde seg til et manus selv om han / hun fremfører setningene på sin særegne måte.Det hadde ikke tatt seg ut om denne skuespilleren brukte samme manus i hver film han/hun spilte i. På samme måte er en klient en unik person med sine erfaringer og sine behov som krever egen script.

Hypnoterapi handler om bilder og språk. De nøyaktige ordene er ikke viktig, men strukturen i skriptet er viktig.Hver setning brukt i terapien bør være der for en grunn. God hypnoterapi er basert på god vitenskap. Hvis du ikke kan begrunne spesifikt hvorfor du sier de spesielle ordene bør du ikke utføre hypnoseterapi på klienter.

Denne helgen vil du lære  mer om

-Pretalk

-Den grunnleggende strukturen i en hypnosescript.

 

                      Påmelding eller informasjon om våre motivasjonskurs og foredrag, ta kontakt på tlf 91 51 12 31 eller send mail post@alphaterapi.no

Et unikt kurs for  hypnoterapeuter

under konstruksjon

 

 

 

 

 

[Home][Hva er hypnose][Terapeuter][Terapiformer][Kurs og foredrag][Nyttige linker][Selvhypnose][Kontaktinfo.]

Copyright (c) 2009 alphaterapi og alphahypnose. All rights reserved.

tanvir@alphaterapi.no